Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte desinfecterende doekjes

Door desinfecterende doekjes te bedrukken kunt u een veilig gevoel aan mensen cadeau geven. Met desinfecterende doekjes kan de ontvanger namelijk zijn handen schoon maken van bacteriën en virussen maar bijvoorbeeld ook de klink, het autostuur of een handvat. Hierdoor verkomen we de versprijding van bijvoorbeeld het coronavirus. Bij Premiumwereld kunt u deze doekjes nu makkelijk online bestellen vanaf 1.000 stuks. De doekjes bevatten minimaal 75% alcohol. Dit is nodig omdat bacteriën en virussen pas dood gaan bij een alcohol percentage van 70%. De doekjes zitten per 1, 2, 4, 8, 12 of 16 stuks verpakt.

De enveloppe waar de doekjes inzetten wordt standaard bedrukt met een full color digitale print. Hierdoor kunt u alles wat u wenst op de verpakking laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een logo, tekst of zelfs een foto. De verpakking van de doekjes zelf is neutraal en zijn bedrukt met de ingredienten. 1 of 2 doekjes zitten verpakt in een enveloppe van 60 x 60 x 7 cm, 4, 8, 12 of 16 stuks zitten verpakt in een enveloppe van 80 x 60 x 20 mm. De enveloppe is gemaakt van FSC karton.

In tijden van een crisis, zoals tijdens dit schrijven met het coronavirus, is een enveloppe met desinfecterende doekjes voor veel mensen een functioneel en gewaardeerd geschenk. Het is iets wat mensen echt gaan gebruiken en u dankbaar voor zijn. Daarnaast zijn desinfecterende doekjes altijd een goed geschenk voor mensen in de zorg of die veel van doen hebben met onhygienische plekken. Benieuwd hoe de desinfecterende doekjes er uit komen te zien met uw logo? Vraag dan een digitale proef aan en laat uw verassen door onze studio!